Monday, October 02, 2006

TE TOCA A TI, PEPE

Aquest cap de setmana, acompanyat de la meva família, vam anar a visitar la fira Autoparc. En sortir, per les escales del pont del tren, vaig topar-me amb les banderoles de la campanya institucional que ha posat en marxa el Govern amb l'objectiu, teòric, d'incentivar la participació en les properes eleccions nacionals.
La primera que vàrem veure estava en castellà. TE TOCA A TI, s'hi podia llegir. I vaig pensar que era per allò del "bilingüismo" que tant obsessiona als socialistes, especialment en campanya electoral. Passejant en direcció al Temple, ens vam adonar que no era un cas aïllat. Totes les banderoles estaven en castellà. Només per curiositat, vam arribar fins a l'entrada de Tortosa i vaig poder comprovar com totes les banderoles de l'avinguda Generalitat, des del pont del tren fins a la plaça del Bimil·lenari, estan en castellà. Tanmateix, en altres punts de la ciutat se'n poden veure amb l'eslògan en català.
Comentant-ho amb altra gent, algú em fa veure que si les banderoles estan en castellà en aquesta zona és perquè coincideix amb la ruta que Montilla va fer en la seva visita a Tortosa divendres passat. Sembla que tenia un compromís per aquesta zona i que calia pujar l'autoestima del candidat socialista. TE TOCA A TI, PEPE, devia pensar Montilla. Tal i com estan les coses, i amb el desconeixement que té Jose Montilla del nostre territori, tot podria ser.

1 comment:

ess said...

Ja ens l'han ben fotuda els del PSOE. El problema principal està en que l'electorat del PSC és incapaç d'adonar-se de l'animalada que han fet en situar de cap de cartell (presidenciable a la nostra benvolguda GenCat)a un personatge espanyolista com és el Pepe Montilla.
Que Déu ens agafe a tots ben confesats si aquest Sr.,per allò dels pactes anti-natura arribés a president del nostre País.
Mira, yo por si acaso empiezo a practicar el castellano.
Poca broma!, cal reflexionar al respecte, els cartells ho indiquen ben clar, l'espanyolisme es vol apropiar de la política catalana. Diguem entre tots simplement NO.