Thursday, June 01, 2006

A Tortosa, ara toca un canvi


Els companys i companyes de CiU han tornat a dipositar en la meva persona la confiança per encapçalar la candidatura per assolir l'alcaldia de Tortosa en les properes eleccions municipals de maig de 2007. Tot un repte que em fa recordar com van anar les coses, ara fa tres anys i mig, quan per primera vegada vaig ser de cap de llista del meu partit a la meva ciutat.
Les circumstàncies ara són diferents per al projecte polític que represento i per mi mateix, però ho són més encara per a la ciutat de Tortosa. Per això em fa sentir més il·lusionat i tenir una major responsabilitat davant la meva designació com a alcaldable per CiU.
Un nombre important de conciutadans demanen un canvi de rumb, un nou projecte, i un nou model de gestió per a Tortosa. El que fa només uns anys era només una sensació, avui ja és un clam. La nostra ciutat necessita un canvi. No podem continuar amb l'actual forma de governar de Joan Sabaté, que combina manca de projecte i autoritarisme a la vegada. No podem arrossegar absurdament un any i un altre els mateixos problemes. No podem permetre que la incapacitat manifesta dels socialistes tortosins per governar, porti Tortosa a la decadència i les tortosines i tortosins al desencant. Afortunadament, un dels millors patrimonis de la nostra ciutat és que té una societat civil dinàmica. Avui, cal dir-ho alt i clar, és el teixit social i econòmic tortosí, representat per desenes d'entitats i associacions, les que van estirant del carro i les que fan la feina que hauria de fer i liderar l'Ajuntament.
Falta només un any per a les properes eleccions municipals. Convergència i Unió i jo mateix assumim la responsabilitat d'escoltar a tothom i de fer entendre que una altra Tortosa no només és possible, sinó que és del tot necessària per recuperar l'autoestima i el lideratge que Joan Sabaté i el seu equip ens han fet perdre. Parlarem amb tothom i escoltarem tothom. A partir d'aquí construirem l'alternativa que el maig de 2007 ha de prendre el relleu a l'actual govern municipal. Hem de passar d’un model de govern i de gestió municipal més propi del segle dinou, a un projecte de govern i gestió del segle XXI. Tenim projecte. Tenim les idees. Tenim la gent. I tenim la il·lusió.

1 comment:

ess said...

Necessitem un equip amb empemta a la ciutat de Tortosa. Sabaté s'ha convertit en la gran estafa a la ciutadania i el seu "equip de govern" és un veritable desatre. On és la suposada política progressista i d'esquerres d'aquests govern???. Tot una farsa, un desdavell i una presa de pèl a totes i tots els ciutadans de Tortosa.
Esperem que l'equip de Bel siguin diferents i ens retornen a tots l'il.lusió per Tortosa. Ànim!