Sunday, February 04, 2007

La Candelera


Durant aquest cap de setmana, i com a president del Consell Comarcal, he tingut l’oportunitat de participar en diferents actes de les festes majors de L’Ametlla de Mar que es celebrar en honor de la Verge de la Candelera. Per als que en sentim, al menys en part, una mica “caleros” aquestes festes tenen una significació especial. Es tracta d’unes festes molt participades, tant per a la gent del poble com per a aquells que no residint al poble hi tenen alguna vinculació.
Molts són els actes que s’organitzen, però destaca de forma especial la processó de la Candelera, on s’apleguen cada any vora de tres mil persones. Aquest any, novament, cal tornar a destacar el complert programa d’actes que es desenvolupen en quatre dies molt intensos.
Vull des d’aquestes ratlles felicitar a tot l ‘Ajuntament per haver assolit unes grans festes i que tot el poble hi estigui participant activament. Crec que tant l’alcalde, Andreu Martí com tots els regidors, es mereixen una felicitació, però de forma especial cal felicitar al regidor de festes Vicent Boquera, un persona que porta una llarga trajectòria de servei i estima a la Cala i al seu país.
Les festes d’un poble són el reflex de l’estat i l’ evolució de la població , i en aquest cas, aquestes festes de la Candelera demostren que l’Ametlla, durant els últims anys s’ha convertit en un dels pobles amb més empenta del nostre territori. Felicitats a l’equip de govern i bones festes caleros.

No comments: