Thursday, November 19, 2015

Democràcia i Llibertat presenta la candidatura al Congrés i Senat de Tarragona i Terres de l'Ebre

Democràcia i Llibertat ha presentat les candidatures al Congrés i al Senat per Tarragona i les Terres de l'Ebre a les eleccions del proper 20 de desembre. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, encapçala la llista del Congrés, mentre que l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, és el cap de llista al Senat per la demarcació. La presentació s'ha fet a Tarragona i Tortosa en poques hores de diferència. Al matí, el Balcó del Mediterrani, i a la tarda la riba del riu Ebre, han estat els escenaris escollits per presentar els caps de llista i la resta de persones que els acompanyen en la candidatura en aquestes eleccions.

El cap de llista al Congrés per Tarragona,  i alcalde de Tortosa,  Ferran Bel, ha puntualitzat que un dels objectius del seu grup a Madrid serà reivindicar i “defensar plenament”, l’ esperit del 27 S, alhora que “mentre seguim formant part d’Espanya, treballar per resoldre les mancances i necessitats del territori; com han fet fins ara els nostres antecessors”.

Bel ha destacat la feina realitzada per Jordi Jané, anterior diputat al Congrés durant dues legislatures, i actualment Conseller d’Interior en funcions. Ha subratllat d’ ell “ la seva constància , dedicació i continua presència del territori en la defensa de temes de transcendència, com el Corredor del Mediterrani, el desdoblament de l’ N-340 o l’ execució de l’ A27”. 

Els candidats al Senat, Carles Pellicer i Annabel Marcos, han apostat per donar continuïtat a la feina feta durant aquests últims quatre anys i defensar les necessitats del territori, tot prioritzant tot allò que millori la qualitat de vida de les persones.

La llista de Democràcia i Llibertat per a les comarques del Camp de Tarragona i Terres de l’ Ebre està formada per les següents persones:

Congrés
1.   Ferran Bel Accensi
2.   Mercè Dalmau Mallafré
3.   Mar Vázquez Oliveros
4.   Joan Güell Serra
5.   Oriol Vázquez Tarrida
6.   Núria Balagué Raga

Suplents:
1.   Manuel Moya Molya
2.   Dolors Farré Cuadras
3.   Cristina Guzman Roset
4.   Ramon Sabaté Montagut
5.   Sergi Masip Masip
6.   Josep Plana Monné
7.   Agnès Farré Cañellas
8.   Jordi Carbonell Vives
9.   Sara Gil Llombart
10.               Enric García Carmona

Senat
1.   Cales Pellicer Punyed
S1 Ima Mis Cabelza
S2 Robert Valentí Gras Sirisi
2.   Annabel Marcos Vilar
S1 Joan Pere Gómez Comes
S2 Teresa Moya Giné
3.   Joan Maria Basora Robert
S1 Juan Carlos García Vaqué
S2 Elisenda Barceló OlivéNo comments: